Live streaming – se sport gratis hos spillselskaper

Det er veldig hyggelig å se på sport og noe folk virkelig liker. Det beste er å være på stedet på kampen, men det er ikke alltid mulig, og da er TV et godt supplement. I dag er det meste av alle idretter som foregår via streaming i stedet for TV, slik som tilfellet var før. Ulempen med alle disse abonnementene er at de kan koste ganske mye penger, spesielt for de som ønsker alle rettighetene. Derfor er det morsomt at det er en mulighet til å se sport gratis mens du gir ut mer av innsatsen. Strøm sport på bookmakere og sørg for å ta del i tusenvis av timers live sport på datamaskinen eller mobilenheten.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
BONUS
VURDERING
SPILL NÅ
1
200% opptil 100 EUR
2
100% opp till 2000 NOK
3
100% opptil 2000 NOK
4
100% opptil 3000 NOK
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
100% opptil 5.000 kr

Flere bookmakere tilbyr live stream

De fleste spillselskaper tilbyr i dag live streaming til medlemmene. Det gjør at alle nordmenn kan delta i livssport uten kostnad. Ved å tilby spillselskapene dette kan du som medlem se på alle idretter. Grunnen til at de tilbyr deg dette er den store konkurransen. Gjennom tunge rettigheter kan de tiltrekke spillere i større grad som ønsker å dra nytte av tilbudet. Samtidig er det en fordel for spillselskapene også. Når du ser kampen live, vil du sannsynligvis være litt mer spent på å satse live på kampen også.

Aktiv konto kreves

Det er to krav der må være oppfylt for å delta i livestreamet sport. Det handler om å ha penger på spillekontoen din eller en innsats plassert det siste døgnet. Hvis du oppfyller et av disse kravene, har du full tilgang til alle livestreamer fra et spillselskap. Derfor trenger du ikke engang satse så lenge du har penger i balansen, men uansett kan delta i alle idretter.

Hvilke rettigheter har spillselskapene?

De viktigste rettighetene som Premier League og Champions League er ikke å se, men samtidig er tilbudet fortsatt veldig bra. For basketball fansen er det verdens beste NBA-liga å streame og tennis fans kan streame Grand Slam-turneringene gratis. I fotballverdenen er det blant annet Bundesliga, Serie A og mange andre ligaer.

Jo større spillselskap, jo bedre rettigheter er en tendens. Et større spillselskap har bedre økonomisk muskel å tilby bedre og mer idrett. Imidlertid skal det nevnes at det er mange idretter som er mer ukjente i streaming. Det kan være morsomt å se når du for eksempel venter på Beach Volley eller Dart.

Velg enheten som passer deg

Spillselskapene i dag har all direkteavspilling tilgjengelig fra både mobil og nettbrett. Dette lar deg bestemme hvilken enhet du skal bruke. Husk å teste kombinasjon av live-spill og live-stream om du bruker datamaskinen eller en mobil enhet. Det er en morsom blanding som mange synes er den mest spennende tingen når de spiller.