Fotballbetting – beste odds på fotball

Det er ingen sport i verden som er større enn fotball, og dette merkes også tydelig hos norske bookmakere, ettersom fotballbetting er det som dekker den største delen av oddsen og markedet. Derfor vil du som vil satse på fotball også finne veldig gode alternativer tilgjengelig. Satse på den norske Eliteserien eller i verdens beste fotball internasjonalt. Oddsselskapene har fotballigaer fra hele verden tilgjengelig for betting.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
BONUS
VURDERING
SPILL NÅ
1
200% opptil 100 EUR
2
100% opp till 2000 NOK
3
100% opptil 2000 NOK
4
100% opptil 3000 NOK
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
100% opptil 5.000 kr

Live betting og live stream på fotball

Fotball er den sporten som har flest muligheter når det gjelder live betting. Du kan satse live på nesten hvilken som helst kamp tilgjengelig fra en bookmaker. Ikke bare er de store ligaene, men også mindre ligaer tilgjengelig med odds live. Mange synes at livebetting er morsommere fordi det har høyere tempo og mer spenning. Spill live på hundrevis av kamper hver uke.

Live streaming av fotball gir også mange muligheter. Du kan streame kamper fra alle verdenshjørner. Ved å se kampen du også satser på, får du bedre oversikt over odds og markeder. Du kan lettere gjøre analyser og se hva som skjer i kampen og deretter bruke kunnskapen til å plassere dine spill.

Velg norske bookmakere for å satse på Eliteserien

Eliteserien er den norske ligaen som avgjøres hvert år. Molde, Rosenborg og de andre lagene gjør opp for tittelen og å bli kalt Norgesmestere og kvalifisere seg til Champions League året etter. Siden Eliteserien nesten bare er interessert i Norge, er de beste oddsen på ligaen hos de norske bookmakerne. Men selv internasjonale bettingselskaper har vanligvis odds på den norske ligaen, selv om det kan være noen mer begrensede muligheter.

Odds på Europas beste fotball

Premier League er den mest populære ligaen i Norge og verden. Dette gjenspeiles også tydelig blant oddsen. Av alle Europas beste ligaer har Premier League flest og beste odds. Du vil legge merke til dette når du ser på oddsen hos bookmakere.

I tillegg til Premier League er italienske Serie A, spanske La Liga og franske Ligue 1 populære akkurat som den tyske Bundesliga. Men det er under de europeiske turneringene mulighetene er de beste. Det beste er Champions League, men også Europa League er bra med mange odds og flere muligheter for å satse.

Landslagsturneringer som VM og EM

Av alle spill, inkludert alle idretter, er det under VM og EM det er de beste alternativene. Dette gjelder tilbud, bonuser, odds og live betting. Den største er VM, men selv under EM er interessen gal. Når verdens beste landslag er følelsene større og lidenskapen mer intens. Derfor er det ingen turneringer i verden som er bedre sett fra et bettingperspektiv enn VM og EM.

Vanlige markeder for betting på fotball

Kampvinnere er det vanligste markedet for fotballbetting og da har du tre forskjellige utfall å velge mellom. Det handler om at et av lagene vinner eller at kampen ender uavgjort. Før sesongstart kan du også satse langsiktige på hvem du tror vil vinne ligaen eller beste målscorer. Det samme gjelder de store turneringene. Over/under antall mål, hjørnespark eller gule kort er andre vanlige markeder i fotball akkurat som målscorere og målscorere.

Bruk en oddsbonus på fotballbetting


Ved å motta en oddsbonus får du mer ut av bettingen din. Det vanligste er å motta en innskuddsbonus, men det er flere alternativer enn det. I fotball kan du også bruke boosted odds, risikofrie spill og free bets når du satser. Nesten alle norske bookmakere tilbyr nye spillere en oddsbonus. Ved å motta dette får du en god start når du begynner å satse. Bare vær sikker på å sjekke reglene og vilkårene som omsetningskrav og minimum odds. Da har du alltid full kontroll over hva som gjelder tilbudet.