Odds Bonus – få et sportsbonus fra spillselskapet

Å motta en oddsbonus er ikke noe nytt for norske spillere som har gjort det i over 20 år. Selvfølgelig er det tiltalende å kunne spille odds gratis mens du kan vinne. I stedet satser du på bookmakernes risiko. Som oddsspiller er det mange muligheter for å få en bonus. Konkurransen mellom de forskjellige spillselskapene i Norge er stor, noe som betyr at utvalget av bonuser er veldig bra for deg som spiller. Spillselskapene bruker bonuser for å tiltrekke seg nye spillere, og du kan benytte deg av dette ved å motta flere forskjellige bonuser fra forskjellige spillsider.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
BONUS
VURDERING
SPILL NÅ
1
200% opptil 100 EUR
2
100% opp till 2000 NOK
3
100% opptil 2000 NOK
4
100% opptil 3000 NOK
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
100% opptil 5.000 kr

Velkomstbonus for nye kunder

Den vanligste bonusen for norske spillere er velkomstbonusen. Da gir bookmakeren deg en sum bonuspenger du skal bruke. Ofte matcher de ditt første innskudd opp til mellom 1000 – 5000 kr. Dette lar deg bestemme selv hvor mye du trenger å sette inn og hvor mye du vil få i bonuspenger. En oddsbonus kan komme i flere varianter, men de fleste foretrekker innskuddsbonus. Husk å følge med på omsetningskravene da en innskuddsbonus vanligvis må konverteres et visst antall ganger til et bestemt minimumsodds som varierer.

Odds Bonus - få et sportsbonus fra spillselskapet

Gratispenger er et annet alternativ

En av de enkleste bonusene er gratis penger, men i all ærlighet er dette ganske uvanlig. I så fall får du et lite beløp fra spillselskapet som skal brukes til å satse. Fordelen er at du ikke trenger å bruke dine egne penger. I stedet spiller du helt uten risiko og bruker tippeselskapernes penger. Denne bonusen kan også kalles en no deposit bonus, men er som sagt ikke veldig vanlig i sportsspill.

Risikofri spill betyr null risiko hvis du taper

Det har blitt vanlig at noen tilbyr risikofrie spill til kunder på spillnettstedet. Ofte er dette vanlig når det er en stor begivenhet. Det kan være en olympisk konkurranse eller en storslagen finale i Grand Slam i tennis. Fordelen med risikofri spill er at du spiller helt uten risiko. Du bruker dine egne penger når du plasserer spillet, men hvis det ikke går inn, får du innsatsen tilbake. Derfor er det ingen økonomisk risiko når du plasserer denne innsatsen.

Bruk bonusen din til å spille live

Mange spillselskaper lar deg også bruke bonusen din for live tipping. Da kan du satse på kamper som pågår og få mer action og spenning i ditt spill. Det er vanligvis de samme regler og betingelser med omsetningskrav uansett om du spiller før en kamp eller satser live. Live-spill og live streaming har blitt veldig stort i Norge og derfor ønsker flere og flere spillere å bruke bonusen sin til dette. Husk imidlertid å sjekke omsetningskravene, så vel som regler og betingelser, slik at du har kontroll over hvor mye du trenger å snu for å få fortjenesten din.