Nordicbet

Nordicbet er en skandinavisk bookmaker, fokuserer på de nordiske landene, og derfor har det også blitt et elsket spillselskap i Norge. Med spill i verdensklasse, live-streamet sport og et kjærkomment tilbud for nye kunder, er det ikke mye å tenke på. Det er også en veldig fin blogg med fokus på både Eliteserien og OBOS League. Hvis du trenger hjelp, er kundeservice tilgjengelig 24/7 hele året. Dermed kan du bare åpne en konto på ett minutt og deretter glede deg over alt det Nordicbet tilbyr. Ikke glem å fylle ut at du vil ha oddsbonus hvis du ønsker å dra nytte av dette.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
BONUS
VURDERING
SPILL NÅ
1
200% opptil 100 EUR
2
100% opp till 2000 NOK
3
100% opptil 2000 NOK
4
100% opptil 3000 NOK
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
100% opptil 5.000 kr

Velkomstbonus for nye kunder

Hos Nordicbet kan du få opptil 1000 kr i gratisspill på dine tre første innskudd. Det første innskuddet på minst 100 kr gir 250 kr i gratis spill, og det samme gjør det andre innskuddet hvis du setter inn 200 kr eller mer. Det tredje innskuddet gir deg 500 kr i gratis spill hvis du gjør et innskudd på minst 500 kr. Med tre gratis spill kan du selv velge hvilken sport du skal spille. Omsetningskravene på gevinstene er på 3 ganger pengene til minimum odds 1,60, noe som er bra sammenlignet med mange konkurrenter.

Nordicbet - 3 gratisspill for nye kunder

Valg av odds

Det er et bredt spekter av idretter og odds hos tippeselskapet Nordicbet. Norske spillere vil være glade for at Eliteserien, OBOS-ligaen, Rema 1000-ligaen og mange flere norske ligaer er tilgjengelige. Som et nordisk spillselskap ønsker Nordicbet å tilby et godt utvalg av norsk idrett, noe de også gjør. Dermed kan forholdene dine ikke være mye bedre.

I tillegg til norsk idrett finnes det også internasjonale toppidrettsgrener. Premier League er den store lidenskapen til norske spillere, og interessen har ikke blitt mindre med Ole Gunnar Solskjær som sjefstrener for Manchester United. I tillegg til Premier League og fotball, er det over 25 andre idretter som tennis, ski og sport. Hvis du vil teste virtuell sport, er den også tilgjengelig på Nordicbet.

Livestream og live-spill

For de som vil satse live, er det fenomenalt å spille på Nordicbet. Det er mange live-spill tilgjengelig fra alle retninger. Ved å satse live kan du få odds som ellers ikke er tilgjengelige. Klikk på oddsen og se på startsiden hvilke kamper som er tilgjengelige. Live-spill er mer spennende og fartsfylt, noe som vanligvis blir verdsatt av norske spillere.

Nordicbet har også rettigheter til å vise live stream. Sjekk ut Livestream-oversikten og se hvilke kamper som vises i dag. Det er alt fra fotball, basketball, baseball, tennis, ishockey og mye mer. Dette lar deg se gratis sport og kombinere dette med live-spill. NordicBet har også en casinosida.

Kundeservice 24/7

Når du spiller på Nordicbet har du tilgang til kundeservice døgnet rundt. Det er norske ansatte tilgjengelig via telefon, live chat og e-post. Dette lar deg komme i kontakt enten du trenger hjelp med spørsmål eller støter på problemer. De hyggelige agentene har fått mye ros fra norske spillere for deres tjeneste som er veldig bra. På den måten kan du alltid føle deg trygg når du spiller her fordi du har norsk kundeservice tilgjengelig.